Beboere hos Unit01

Klik på logo'er for at gå til hjemmesider!

Fundraiseren.dk arbejder med fundraising og projektudvikling. Fundraising er målrettet private fonde og offentlige puljer inden for mange fagområder - fra velfærdsteknologi til kunst og kultur. Vi kalder det penge til udvikling.

Med kontorer i både Silkeborg og København sikrer vi dig en hurtig og effektiv dialog omkring dit projekt, og du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende dialog omkring dit projekt og for at afstemme forventninger for det eventuelle videre samarbejde omkring fundraising.

Holistisk hudplejeklinik som drives af Betina Risom, som er uddannet kosmetolog og sygeplejeske. Hos Risom Skincare modtager du resultatskabende hudpleje med videnskabeligt dokumenterede, medicinske hudplejeprodukter. Jeg har en holistisk tilgang til min behandling og arbejder med helhedsorienterede løsninger i forhold til den enkelte klient. Risom Skincare tilbyder blandt andet biomedicinske ansigtsbehandlinger, elektrokosmetik, permanent makeup, release peeling og voks behandlinger.

Funder Bogføring er firmaet for dig, som har brug for en bogholder, men ikke vil bindes af faste lønninger, feriepenge og pension samt et fast antal timer.

Når du samarbejder med Funder Bogføring bliver din bogføring udført til timepris efter forbrugt tid. Dette giver dig frihed til at betjene dine kunder, i stedet for at bruge timerne på kontoret.

Arbejdet kan udføres enten hos dig, eller ved at bilag sendes til mit kontor. Vikar-assistance f.eks. i forbindelse med længerevarende sygdom tilbydes.

Zimplifi er startet og ejet af Sara Schøler Lass. En passioneret entreprenør, som gerne vil gøre en forskel for din virksomhed. Zimplifi hjælper jer med at have kunden i centrum i alt, hvad I gør.

Vi rådgiver om kundebehov og involvering af kunden som driver for forretningsudvikling, digitalisering, innovation og design af unikke kundeoplevelser. Sammen med jer, skaber vi de rigtige fremtidige løsninger & services - for jeres kunder og jeres forretning.

"Jeg formidler budskaber og information med stærke og medrivende webfilm og profilfilm.

11 års erfaring og et stort netværk sikrer, at du får et godt resultat og en god produktions-proces.

Mit fokus er altid på JERES budskab og på at det formidles så godt og effektivt som muligt.

Mine specialer er webfilm, profilfilm, infofilm, produktfilm og animationsfilm.

Du kan se et udvalg af mine mere end 200 filmproduktioner på hjemmesiden."

eRegn yder professionel bogførings- og regnskabsservice til virksomheder samt giver rådgivning inden for området, hele tiden med blik for udgiftsniveauet i forhold til virksomhedens profil og størrelse. eRegn er en god samarbejdspartner for små virksomheder, som får god rådgivning og en dygtig sparringspartner. Inden for bogføring og regnskab beskæftiger eRegn sig med en bred vifte af opgaver og kunder, som omfatter små og mellem-store virksomheder, selskaber og personligt ejede virksomheder, fonde og foreninger.

RISOM DESIGN er et Innovations- og designfirma specialiseret i forbrugeradfærd med fokus på indretning og tendenser inden for detail- og restaurationsbranchen.

RISOM DESIGN har med 20 års erfaring nationalt/internationalt positioneret sig som konceptudvikler og har stærke samarbejdspartnere til kreation og produktion af store som små projekter.

RISOM DESIGN arbejder kommercielt og har derfor stor fokus på at kreere et gennemarbejdet koncept, som kan aflæses direkte på bundlinjen.

ByHelene hjælper din virksomhed med at fortælle omverden jeres historie. Ikke med ord.

Men ved at skærpe jeres visuelle identitet - gennem professionel fotostyling og kreative indretningsløsninger - så den fanger øjet, afspejler jeres dna og sælger jeres budskaber. I mig får I en stilbevidst og professionel samarbejdspartner - skarp til at aflæse jeres dna og gengive den kreativt med respekt for jeres stil og historie. Så vil vi i fællesskab flytte jeres visuelle udtryk derhen, hvor den bør være - og hvor I gerne vil se jer selv.

Drejer Consulting ApS er en telerådgivningsvirksomhed, der hjælper kunderne med at vælge de rigtige teleløsninger. Drejer Consulting er uvildige, vores ambition er at levere markedets mest kompetente rådgivning. Vi optimerer kundernes telefoni og dataløsninger, både økonomisk og kvalitetsmæssigt, med udgangspunkt i længerevarende værdiskabende relationer.

Vores kunder får et optimalt beslutningsgrundlag, forbedret kontraktvilkår, samt markedets skarpeste priser. Tilgangen til opgaverne, er baseret på dialog, indsigt og gennemskuelighed.

MiljøInform

MiljøInform har specialiseret sig i en effektiv sagsbehandling for kommunerne og kan derfor støtte kommunerne i sagsbehandlingen og træde til ved spidsbelastninger.

MiljøInform udarbejder f.eks. miljøgodkendelser, spildevandstilladelser og gennemfører tilsyn på et højt fagligt niveau. Vi arbejder i hele Danmark, så geografien er ingen begrænsning.

MiljøInform har ligeledes store erfaringer i miljøarbejdet hos virksomheder. Vi forstår virksomhedernes behov og samtidig kender vi til, hvordan kommunerne ser på sagen.

Vi kan derfor sikre en hurtig og effektiv sagsbehandling – samtidig med at vi kan forholde os kritisk til kommunernes stillede vilkår og krav om f.eks. egenkontrol.

I Cultivator tror vi på, at alle virksomheder har et stort uudnyttet potentiale. Din virksomhed har et væld af potentialer, som du kan udvikle og udnytte bedre. Der er uudnyttet potentiale i din markedsposition, hos kunderne, i sortimentet og sidst, men ikke mindst i organisationen.

Cultivator er en af Danmarks mest erfarne konsulentvirksomheder. Vi løser opgaver i Skandinaven, Europa, USA og Asien. Vi er alle seniorer med mere end 25 års erfaring inden for rådgivning, træning, udvikling og implementering.

Trimtex producerer og sælger unikt designet sportstøj i meget høj kvalitet til klubber, teams og virksomheder. TrimTex producerer primært sportstøj til cykling, løb, triatlon, langrend og orienteringsløb.

Hos TrimTex kan kunderne, via vores designtjeneste, designe deres eget sportstøj direkte på nettet. Her er det enkelt at udvælge modeller, farvelægge, upload logoer, så kundens udtryk bliver helt unikt.

Alt er muligt hos TrimTex og vi hjælper dig hele vejen fra ide og design til produktion og distribution.

TrimTex har egen fabrik og leverer derfor uden forstyrrende mellemled hurtigt direkte til vores kunder. Vores direkte distributionslinje støtter os i altid at levere til aftalt tid.

Formålet med Teach er at være med til at styrke børns læring og trivsel. Vi arbejder vi med lærings- og skoleudvikling. Vi tror på, at læring udvikles bedst i den praksis hvor den foregår og af dem der er tættest på. Vi arbejder derfor sammen med lærere, pædagoger, skoleledere, skoleforvaltninger og kommuner, om at sætte skolesystemer op til at være kontinuerligt lærende i deres praksis. Det gør vi gennem viden, metode og struktur.

Det handler om børn. Alle børn.

Share Republic er et innovations- og kommunikationsbureau, der hjælper offentlige og private virksomheder med at innovere og forbedre strategier, produkter, oplevelser, brands og kommunikation.


Vi skaber markante resultater ved at kombinere dyb kundeindsigt med markeds- og samfundstrends, og virksomhedens formål, styrker og ressourcer. Vi arbejder både på et strategisk og udførende niveau.

Hos Human Skills er rekruttering en seriøs, professionel og effektiv proces. Og det er en proces, som vi udfører med personlighed og respekt for helheden.

Kandidater og virksomheder kender os på at:

- Vi skaber holdbare resultater med fokus på kvalitet – og på baggrund af virksomhedens behov.

- Human Skills er en stærk, tværfaglig samarbejdspartner, som varetager hele rekrutteringsprocessen med øje for de individuelle ressourcer, hver enkelt rekruttering kræver.

 

Kontorfællesskab i Silkeborg

UNIT01
Ballevej 1C

8600 Silkeborg

T: 20 67 46 19

design by cheops.dk