Den gode idé og det aktuelle behov for kontorfællesskaber i Silkeborg til konkurrencedygtige priser er udgangspunktet, da de første skridt til Unit01 tages i 2015. En skøn fredag eftermiddag i oktober 2015 indvies Silkeborgs nyeste kontorfællesskab på Ballevej 1C.


Kvinden bag ideen, Carmen Fløjgaard, er selvstændig erhvervsdrivende, og har været tilknyttet erhvervSilkeborg og G-KRAFT City i opstartsfasen af sin karriere.
Årene er gået og nu er tiden kommet til at stå helt på egne ben og behovet for eget kontor melder sig. Carmen lever efter filosofien, at hvis man ikke satser, vinder man heller ikke. Så efter nøje beregninger, spekulationer og overvejelser stiftes Anpartsselskabet FC Ejendomme og ejendommen på Ballevej skifter ejere.


Ejendommen på Ballevej er helt rigtigt i forhold til de fysiske rammer for drømmen om et moderne, kvalitets- og prisbevidst kontorfællesskab, og selv en lang og besværlig handel nedslår ikke gejsten for, at kontorfælleskabet bliver til det, som i dag kendetegner Unit 01. Beliggenheden er optimal, tæt på ringvejen og kort til midtbyen.


Efterspørgslen på kontorfællesskaber i lokalområdet er stort, selvom mange bygninger står tomme. Unit01 har sammensat den helt rigtige kombination af kvalitet og pris, som blandt andet er medvirkende til, at Unit01 har allerede ved indvielse har besat flere af deres kontorer.

De første lejere flytter ind den 1. august 2015 og heriblandt kan nævnes MiljøInform Rådgivende Ingeniører ApS, Risom Design, Zimplifi, Cultivator A/S, Funder Bogføring, Teach ApS, Risom Skincare og eRegn.

Om Unit01
Moderne virksomhedsfællesskab

Sidstnævnte (eRegn) er Carmens egen virksomhed, som beskæftiger sig med regnskab og bogføring. Jeg har en virksomhed med pt. to ansat og hos os sætter vi stor pris på fællesskabets betydning både i form af forretnings-sparring, sociale arrangementer og et godt grin. Det er essentielt med gode kollegaer, selvom vi ikke arbejder i samme virksomhed, udtaler Carmen.


Oprindeligt stammer Carmen fra Rumænien og kommer til Danmark for at studere i 2003. Hun tager en HD¬uddannelse inden for regnskab fra Aarhus Universitet og arbejder blandt andet i fire år som revisorassistent hos Deloitte på Papirfabrikken, inden hun vælger at etablere sig som selvstændig med virksomheden eRegn i 2012.

 

Carmen har med sin iværksætterbaggrund skabt et populært kontorfællesskab, som fastholdes og videreudvikles takket være de mange fantastiske lejere. Vejen fra ide til koncept skaber unikke, relevante og holdbare løsninger, hvilket Unit01 beviser med sin store popularitet. Allerede et halvt år efter de første lejeres indflytning er det nært forestående, at champagnepropperne springer, da Unit01 er tæt på at melde ”alt optaget”. 

I øjeblikket residerer selvstændige virksomheder indenfor brancher som bogføring og revision, engroshandel med beklædning, indretningsarkitekter og rumdesign, industriel design og produktdesign, it-servicevirksomhed, konsulentbistand vedrørende informationsteknologi, produktion af film og videofilm, public relations og kommunikation, skønheds- og hudpleje, teknisk rådgivning, undervisning og udgivelse af software samt virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse.


Selve ejendommen er fra 2010 og lokalerne er store, lyse og moderne.
Vi har fælles kantine, kaffe og frugtordning samt mødelokale. Herudover holder vi forskellige sociale og faglige arrangementer sammen. Hos Unit01 er stemningen er uformel, hyggelig og professionel.

Kontorfællesskab i Silkeborg

UNIT01
Ballevej 1C

8600 Silkeborg

T: 20 67 46 19

design by cheops.dk